THE TIMES
Feliratkozás hírlevélre
Fideszes fórum: A migránsok gyerekeket erőszakolnak, belecsinálnak a medencébe és büdösek!
Borkai fia 1 milliót kap havonta egy tetszhalott cégből!
Fideszes fórum: A migránsok gyerekeket erőszakolnak, belecsinálnak a medencébe és büdösek!

A migránsok bűnözők, analfabéták, belecsinálnak a medencébe, miközben gyerekeket erőszakolnak. Az ellenzéki vezetők drogosokat, migránsokat és melegbárokat akarnak. A momentumosok szülei pedig elveszthettek egy fogadást Istennel, hogy ilyen váll nélküli gyerekeik lettek. Georg Spöttlét hívták el fórumozni Angyalföldre, ahol a Fidesz sorra veszíti a választásokat.

„Én nem hibáztam, a Fideszre szavaztam” – állt a felirat az idősödő férfi pólóján. Szokatlan látvány ez Angyalföld kellős közepén, amely egy egyszerű fideszes számára maga a véget nem érő csalódás és reménytelenség szigete.

Egy XIII. kerületi szálló éttermében jártunk csütörtök este egy olyan kormánypárti fórumon, ahol a fideszes politikusok minden választás előtt kivételes nehézséggel küzdenek. Angyalföld ugyanis egyelőre bevehetetlen baloldali bástya a Fidesznek, Tóth József MSZP-s polgármester 1994 óta kirobbanthatatlan a kerület éléről, a szocialisták akkor is taroltak itt 2010-ben, amikor az ország minden más része narancsszínűvé vált.

Tóth Józsefék az öt évvel ezelőtti választáson az összes egyéni választókerületben nyertek. És bár Harrach Tamás helyi fideszes választókerületi elnök azzal biztatta a fórum elején a közönséget, hogy a Fidesz az EP-választáson majdnem az összes szavazókörben nyert (az ellenzéki szavazatok megoszlása miatt), az ezúttal összefogásban induló baloldalnak most is nagy esélye van, hogy 15-ből 15 körzetet besöpörjön.

A Fidesz nem is nagyágyút küldött ezúttal, hogy lelkesítse a sorozatos vereségek ellenére is kitartóan fórumozó nyugdíjas szimpatizánsokat. A fórum sztárvendége Georg Spöttle volt, az ufóhívő biztonságpolitikai szakértő, akit amúgy mellékesen – bár ez konkrétan a kétórás szeánszon nem hangzott el – a Fidesz–KDNP Szentesen indít jelöltként.

Spöttle igazi sztár a Fidesz-fórumokon, a lelkes közönség jobban meg is tapsolta, mint Bagdy Gábor KDNP-s főpolgármester-helyettest, akit papíron azért elindítanak a kormánypártok polgármester-jelöltként. A helyi kampányról azonban sokat mond, hogy a Fidesz-fórumon a fideszes kemény magnak röviden bemutatkozott, hiszen akadhatnak olyanok abban a körben is, akik nem ismerik.

"A vak is látja, hogy nem rám kíváncsiak, hanem másra. Nem az én érdemem, hogy ennyien vannak a teremben, hanem a vendégünké" – szabadkozott Bagdy, aki tényleg csak két percig rabolta a Spöttlére kiéhezett asszonyok és urak idejét. A fideszes jelöltté váló migránsügyi szakember pedig meg is kezdte előadását, amely pontosan elrendezte az angyalföldi fejekben, mit kell gondolni a migránsokról, ellenzékről, balos településvezetőkről, a drogosokról és a melegekről.

Fejlődés és Fenntarthatóság – Miért Fidesz-KDNP?

Így kezdődött az a diasor, amelyen végighaladva Spöttle levezette, hogy mi a különbség a fideszes és a nem fideszes városvezetők között. Durván leegyszerűsítve: a fideszes kerületvezetők fejlődést, munkahelyeket, hagyománytiszteletet, tisztaságot, rendet biztosítanak, míg az ellenzéki vezetők megszüntetik a munkahelyeket, és „drogosokat, migránsokat és melegbárokat akarnak”.

Spöttle, a szentesi fideszes jelölt először a Csongrád megyei élményeit ecsetelte. Például hogy találkozott olyan szentesiekkel, akiknek külföldre vándorolt a gyerekük. Ez persze nem meglepő, hiszen ellenzéki a polgármester, aki megszünteti a munkahelyeket. „Ahol szocialista városvezetés van, ott gyárak romjai vannak munkahely-teremtés helyett” – állt közben a kivetített dián. Spöttle elmesélte, hogy egy „haverja” is kiment Londonba, de aztán kilencen laktak egy albérletben, és 500 fontért bérelt szobát. No meg, „nigériaiak, jamaicaiak voltak a házban, állandóan jöttek a rendőrök, hiszen azok nem dolgoztak, mert kapták a segélyt”, úgyhogy a haver hazajött Magyarországra.

Ezután jött az újabb dia, és az újabb téma.

"Mi a legfontosabb Karigerinek, a Momentumnak és Sermernek? A könnyű drogok legalizálása" – ijesztgette a közönséget Spöttle, holott a kérdésbe burkolt állításból annyi az igaz, hogy a már visszalépett jelölt, a liberális Sermer Ádám pendítette meg a marihuána legalizálásának kérdését. Spöttle ugyanakkor elmesélte, hogy mi lenne, ha itthon is legalizálnák a drogot.

„Jártam Denverben, ahol legalizálták a drogot a demokraták, akik az ottani komcsik: egy évre rá nem lehetett kimenni a parkokba, mert tele volt drogosokkal" – mondta Spöttle, majd fokozta, hiszen Denver után San Franciscót is felkereste, az „élhetetlen a várost”, ahol az utcára kilépve Spöttle elé került egy „csajszi akkora füves cigivel, mint egy kályhacső, szívta a cuccost, be volt pisilve”. Spöttle feltette a kérdést aztán: miért akarja az ellenzék ugyanezt csinálni Budapestből?

Újabb dia, újabb téma: „a kultúra leépítése betelepítéssel”. És kezdődött az egyórás migránsozás, amelynek során Spöttle bebizonyította, hogy a kormány az elmúlt négy év minden erőlködése ellenére sem húzott le minden bőrt. Pár idézet Spöttle szakértőtől, milyenek is a migránsok Németországban:

Szólnak hozzájuk németül, nem értik meg.
Ha azt kérik, töltsd ki a nyomtatványt, azt mondják: „de hát nem tudok írni”.
Semmilyen végzettségük nincs. Sokaknak általános iskola sem, analfabéták alapjáraton.
Nem tudnak beilleszkedni Nyugat-Európában.
Szükségkonténerbe teszik be őket, nyolcadmagukkal laknak, és ebből négynek büdös a lába.
Németországban a libanoniak a drogmaffiát megalapították.
A migránsok által elkövetett bűncselekmények száma emelkedett, 750 ezer bűncselekményt követtek el, „az idióta németek ugyanennyit elkövetnek, de 50 százalékkal kevesebb bűncselekmény lenne, ha ezek nem mentek volna oda”.
2750 nemi erőszakot követtek, kiskorúakat erőszakolnak meg.
86 rablógyilkosság történt, amelyet migránsok követtek el.
Megnyitottak egy német strandot a migránsoknak, akik bementek és megerőszakolták a gyerekeket, és a vízbe is "belecsinálnak".
Merkel este egy hideg sör után nyilván azt mondogatja: „Ha nincsenek a magyarok, a szaracénok megettek volna minket

A németeknél szerinte nem beszélhetne ilyen nyíltan erről, mert ott rögtön lenáciznák ezért. A németeknek is persze szerinte elegük van ebből, ezért költöznek sorra Magyarországra, például Tarján nevű településre, ahol Spöttle ismeri a polgármestert. Szentesre pedig, ahol ő jelölt, a hollandok költöznek, mert itt „nem tartanak terrortámadástól, és a gyereket el lehet küldeni fagyiért, nem fogják molesztálni.”

És „a baloldali politikai szerint ez jó” – dobta be Spöttle, aki rátért az újabb témára ezután: a magyar ellenzékre. Először kivetítve bemutatta „az ország kerítésszaggatóit”, Gyurcsány Ferencet és Dobrev Klárát. Ők szerinte visszaállítanák a 2015-ös állapotokat, amikor Ahmed H. a magyar határt ostromolta. Spöttle megjegyezte, hogy Ahmed H. még mindig itt van, pedig „felkínáltuk a németeknek, itt egy alig használt Ahmed H., le is borotváltuk, de nem kell nekik”.

Spöttle szerint az ellenzékiek célja „a teljes elpuhulás és önfeladás”, és így jutunk el odáig, hogy majd „transzvesztiták mesélnek katonáknak”, mint a németeknél. Spöttle nem tartja szépnek „a női ruhába bújt férfiakat”, ugyanakkor tiszteli őket a bátorságukért.

De a hadsereg ne így nézzen ki, féljen az ellenség, ne azt mondják, kik azok a homárok egyenruhában!

A vége felé egyre csapongóbb előadáson eljutottunk a klímaváltozás kérdéséig is, amelyet Spöttle „klímaőrületnek” nevezett, és a momentumosokat kezdte vehemensen támadni, hogy generációs konfliktust akarnak ebből kreálni. Márpedig

a momentumosoknak nincs válla, a szüleik vajon elvesztettek egy fogadást Istennel?

Spöttle viccet is mesélt ezután, miszerint egy bekötött lábú ember panaszkodik az orvosnak, hogy fáj a feje. Mire az orvos megkérdezi, hogy ha a feje fáj, miért a bokája van bekötve. „Mert lecsúszott. Momentumos lehetett ez a beteg" – poénkodott Spöttle.

Lényeg tehát: Spöttle szerint nem szabad az ellenzékiekre szavazni. Sőt, el sem tudja képzelni már, ki szavaz egyáltalán ellenzéki jelöltre. Hiszen „ezek bohócok, szerencsétlen figurák, tanulatlanok, rohadt komcsik”.

Ezekre a szánalmakra ki adja a szavazatát? Annyi esze van, mint egy marék lepkének!

Spöttle szerint „egy ország, kerület halála, ha ilyenekre szavaz”, és annyira kínos már, hogy nincs ellenzék, hogy „egyszer majd arra ébredünk, hogy háromharmad van”.

És csak ezután jöttek a kérdések, amelyek a drogos és migránshelyzetet firtatták. Spöttlétől megkérdezték, mikor lesz újra olasz miniszterelnök Salvini, mire Spöttle elmesélte, hogy ő két pezsgőt hűtött be előre, és az egyik pezsgőt ebből Salvini megválasztásakor fogja kibontani. „A másikat egy nagyon öreg amerikai milliárdosnak hűtöttem be, tudják, aki nagyon öreg..” – mondta összekacsintva a közönséggel, hiszen úgyis mindenki érti, hogy mire vár Soros Györggyel kapcsolatban.

A droghelyzettel kapcsolatban az angyalföldi fórumozók egyike azt kérdezte, milyen szigorítást tartana helyénvalónak. A szivárgó hírek szerint amúgy is erre készül Orbán Viktor. Spöttle a zéró tolerancia híve, de azt azért nem akarja, hogy halálbüntetés járjon a drogfogyasztásért. Az túlzás lenne.

Forrás: Index
Bezuhantak Mészáros részvényei: Percek alatt több mint tízmilliárdot bukott a választások után!
Kiverték Orbánék kezéből Miskolcot, Pécset, Egert, Szombathelyet, Dunaújvárost, ellenzéki maradt Hódmezővásárhely, Szeged és Salgótarján!
Most kezdődik: Most kell kiborítani a fiókokat, dossziékat, mindent az utolsó szögig!
Üzent Bécs polgármestere: Alig várja, hogy együtt dolgozhasson Karácsonnyal!
1400 érvénytelen szavazat lett Győrben, a szavazatok újraszámlálását kérik!
Balhé Kispaládon: Bedühödtek az ott lakók, elzavarták az ukrán bérszavazókat!
A teljes magyarországi médialogisztika kormánypárti kézbe kerül!
Borkai után most Rogán következik!
Kétszázezer forintos Louis Vuitton sálat vett fel a szavazáshoz a nagy divatrajongó KDNP-s miniszteri biztos! (fotók)
Botrány Debrecenben: Durván, kiabálva zavartak el egy ellenzéki delegáltat a szavazókörből!
Hatalmas botrány Pécsett a választás napján: Fideszes ételosztáson bántalmazták a Jobbik képviselőjét!
Egekben az árak: Csakis a fideszes képviselőjelölt cége temethet Dunaújvárosban!
Választási csalás történik Soroksáron? Gyanús listát fotóztak egy BMW műszerfalán! + Fotók!
Félmilliárdért őrzi több mint ötven TEK-es Szijjártó Pétert!
“Viktor! Lopni már tudtok! És focizni???” (fotók)
Durva összegek: 200 milliárdhoz közelít az önkormányzatok tartozásállománya!
A másodosztályú kézilabdacsapat edzője és a klubelnöke is 9 milliós Jaguarral jár!
4 hektáros luxusbirtok van Borkai pedagógus felesége nevén! (fotók)
Gyorshír: 30.000 szórólapot szórnak szét Győrben Borkai mocskos ügyeiről! (fotó)
Gulyás: Nincs okom, hogy ne higgyek Borkainak...
Milliárdos adócsalási ügy Békéscsabán: A polgármestert jelölő egyesület egyik alapítóját gyanúsítják!
Önkormányzati választás Soroksáron: 1000 embert nem találnak a városban!
Miféle hozzáállás ez? Perrel fenyegeti a Jahn Ferenc Kórház a felháborodott betegeket?(fotók)
Orbán-kormány sikerei: Több mint 50 ezer magyar már biztos nem fog hazatérni!
A polgárőrség autójával szállítják a Fidesz-plakátokat Érden! (videó)
Borkai-botrány: Az osztrák, a német, a román, a horvát, a cseh, a szlovák és a francia sajtó is ezzel foglalkozik!
Simonka György 24 millió forint kenőpénzt fizetett ki, hogy a NAV leállítsa a cégei elleni eljárást!
Orbán megvétózta az Erdogannak küldött figyelmeztetést!
Kokainkormány - Ezt a feliratot festették fel Orbán irodája elé! (fotók)
Nem teljesítette az ígéreteit a polgármester, teherautóhoz kötve húzták végig a városon! (videó)
Üzenet Borkainak: Ön szégyent hozott a városára! (videó)
Meg akarják tiltani a tanároknak, hogy a nyomorúságos fizetésükről beszéljenek!
Friss: Tüntetés lesz Győrben a Borkai-maffia ellen!
“Orbánt száműzni kell a történelem szemétdombjára!”
Orosz Anna: “Borkai Zsolt egy politikai gengszter! Megmutatta a Fidesz valódi arcát.”
Elismerte a Fidesz: minden új stadion veszteséget termel! (videó)
“Borkai 1 évben nagyjából 1 milliárd Ft-ot lop ki a városból!”
Orbán: Ha Miskolcnak ellenzéki polgármestere lesz, elmaradnak a fejlesztések!
Novák Katain: Nem kell kizárni a Fideszből Borkait! (videó)
Tállai András: A magyar gazdaság stabil lábakon áll!
Gyönyörű videó a yachtos luxusmodelltől: “Felszívnék egy csík kólát!”

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem
K…rva any*ád!, „Szét…szlak! - Káromkodva, köpködve támadtak tanárukra az órán a budapesti iskola diákjai! (videó)
Felmérés: Magyarország az utolsók között a bírói függetlenség tekintetében Európában!
Borkai fia 1 milliót kap havonta egy tetszhalott cégből!
Még a fideszesek nagy része is úgy gondolja, hogy Tarlós csak Orbán bábja!
Mészáros kivett 11 milliárdot a cégből, most szabadulna a erőműtől!
Több mint 1 milliárd Ft-nyi munkát kapott Ceglédtől egy fideszes képviselő családjának cége!
4 évvel fiatalabb Borkai lányánál a jachtos modell!
Döbbenetes felvételt látott napvilágot: Itt a miskolci választási csalást leleplező hangfelvétel!
Kamionszámra hordják és fillérekért adják a választási krumplit a belvárosban! (fotók)
Pedagógushiány Magyarországon: Törvénytelenül kevés óvónővel működnek az óvodák!
Nyomravezetői díj annak, aki választási csalást leplez le!
Beázott a Fehérvár 14 milliárdos stadionja, vízesésként zúdult alá a csapadék a lelátón!
Borkai-botrány: Facebookon üzent a fideszes polgármester!
Falurombolás: 300 kispostát akarnak bezárni Orbánék a választások után!
Menekül? Hirtelen minden nyilvános programját lemondta Borkai!
Sok ezer ukrán bérszavazóval készülnek Orbánék a választásra! (videó)
Mostantól a Fidesztől vesszük a pékárut, zöldséget, felvágottat!
Kövér: Székelyföldnek kárpótlás jár Budapesttől!
Orbán Viktor 4,5 milliárd Ft-os támogatást ad Király Gábor sportegyesületének!
Sze*xorgia? Lengén öltözött fiatal nőkkel készült fotók kerültek napvilágra Borkai Zsoltról!
Döbbenetes tényadatok: Tömeges választási csalás készül!
Mága Zoltán plakátját ragasztották rá az ellenzék plakátjaira Erzsébetvárosban!
Orbán ezzel mondatával nemcsak magát, de Tiborczot is lebuktatta! (videó)
Szemet szúrt a választási bizottságnak: Záhonyban 9-10 ember él papíron a házakban!
Mi a f@szt tudunk itt csinálni b@szdmeg? - Trágár hangfelvétel látott napvilágot a fideszes városatyáktól!
Simonka-ügy: Két másik fideszes rokonai is a vádlottak padján!
Gyorsan megbukott a TV2 bűzlő hazugsága! (videó)
Három megye áramszolgáltatóját vette meg Mészáros Lőrinc!
Fenyegetés: Lázár szerint öngyilkosságot követ el, aki olyan polgármestert választ, aki nem szövetkezik a kormánnyal!
Kövér László: Annak az önkormányzatnak leszünk partnerei, aki barátként tekint ránk!
Hatalmas botrány: Félkész játszóteret adtak át, a gyerekek belezuhantak a munkagödörbe!
A fideszes polgármester sofőrje tépkedi a plakátokat Csepelen! (videó)
Hiába dicsekszenek Orbánék: Így épülnek le szép lassan az óvodák is!
Gyomorforgató: Most Kolontárra kezdték el hordani a szlovén sz@rt! (videó)

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem
impresszum