THE HUNGARIAN TIMES
szerda Magyarország Budapest
Ön rábízná Orbánra az uniós támogatások elosztását? - érdekes válaszok születtek
A magyarok közel kétharmada szerint rossz irányba mennek a dolgok Magyarországon, 61 százalékuk szerint pedig a kormány nem bánna megbízható módon a helyreállítási alap forrásaival. Ez derül ki abból a Flash Eurobarometer-felmérésből, amit péntek reggel publikált az Európai Parlament.

Mint minden évben, úgy idén szeptemberben is évértékelő beszédet mond majd az Európai Parlament őszi nyitóülésén az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen. Ennek alkalmából több témakörben, így például a koronavírus-járvány kezeléséről és az oltások szükségességéről is megkérdezték az uniós polgárokat az Ipsos reprezentatív felmérésében. Az augusztus végi telefonos és online interjúkat az Európai Parlament megbízásából végezték el a 15 év feletti európai uniós polgárok körében.

Alacsony a bizalom a kormánnyal szemben

A felmérés szerint az uniós polgárok nagy többsége, 81 százalék egyetért azzal, hogy csak olyan országok kaphassanak uniós forrást, ahol betartják a jogállamiságot és a demokratikus elveket. Ezt az értéket itthon valamivel alacsonyabbra mérték, de így is a magyarok több mint háromnegyede (77 százalék) egyetértett a kijelentéssel. A kutatás alapján minden korcsoportban, iskolázottságtól függetlenül magas a többsége azoknak, akik jogállamisági kritériumhoz kötnék a kifizetéseket.
Egyetért-e azzal, hogy az Európai Unió csak a jogállamisági és a demokratikus elvek betartása esetén támogassa a tagállamokat? Kék: teljesen; türkiz: inkább igen; sárga: inkább nem; narancs: egyáltalán nem – Forrás: Flash Eurobarometer

Hasonlóan magas, 85 százalék azok aránya is, akik szerint az EU nemzetközi kapcsolataiban (legyen szó az Egyesült Államokról, Kínáról, Oroszországról vagy Törökországról) előtérbe kell helyezni az uniós alapértékeket – a jogállamiság és a demokrácia mellett az emberi jogok tiszteletét is.

Uniós átlagban a megkérdezettek közel kétharmada (60 százalék) egyetértett azzal, hogy a NextGenerationEU helyreállítási alap támogatásai kiutat jelenthetnek a koronavírus-járvány okozta válságból, és hogy a pénzügyi csomag forrásai segíthetnek felkészíteni a tagállamokat a jövő kihívásaira. Ebben a kérdésben a magyarok pozitívabban látják a mentőcsomag megítélését a 27-ek átlagánál: itthon 64 százalék látja úgy, hogy a helyreállítási alap Magyarország hasznára válik.

Igaz, a magyarok bizalma a kormányban igen alacsony: a felmérés szerint 28 százalékuk bízik abban, hogy a magyar kormány megbízhatóan fog bánni a helyreállítási alap forrásaival, 61 százalékuk viszont nem hisz ebben.

Mennyire ért egyet a következő kijelentéssel: „A kormányom megbízhatóan tudja hasznosítani a NextGenerationEU forrásait”? Kék: teljesen; türkiz: inkább igen; sárga: inkább nem; narancs: egyáltalán nem – Forrás: Flash Eurobarometer

Ennél már csak Szlovákiában (25 százalék) és Szlovéniában (24 százalék) alacsonyabb a kormányba vetett bizalom. Az viszont uniós szinten is elmondható, hogy az európaiak megosztottak a kérdésben: 44 százalék megbízik a nemzeti kormányban a forrásokkal való gazdálkodás kapcsán, 41 százalékuk viszont nem.

A kutatás szerint a legfontosabb, hogy átláthatóan költsék el a tagállamokban az uniós forrásokat – itthon a megkérdezettek 84 százaléka ért egyet ezzel. Emellett a magyarok 81 százaléka szerint be kell vonni az önkormányzatokat és a civil szereplőket is a felhasználási tervek kidolgozásába.
Jobban szeretik a magyarok az EU-t az uniós átlagnál

Míg a koronavírus-járvány harmadik hullámának lecsengése után a legtöbben a közegészségügyet jelölték meg a legfontosabb kezelendő témaként, most a klímaváltozást tartják az európaiak olyan prioritásnak, amivel foglalkoznia kellene az Európai Parlamentnek. Ezzel uniós átlagban a válaszadók 43 százaléka értett egyet, és Magyarországon is ezt jelölték meg legsürgetőbb témaként 42 százalékkal. Szintén sokakat foglalkoztat a szegénység leküzdésének kérdése (32 százalék az EU27-ek átlagában, 40 százalék itthon), a munkahelyteremtés, valamint a terrorizmus és a szervezett bűnözés elleni küzdelem (31-31 százalék uniós átlagban).

A kutatás felmérte azt is, milyen képük van a tagországok polgárainak az Európai Unióról – eszerint a megkérdezettek épphogy több mint felében él pozitív kép az európai integrációról (51 százalék), 27 százalékuk számára a kontinentális projekt inkább semleges, míg 19 százalékuk szemében egyenesen negatív. Általánosságban elmondható, hogy minél fiatalabb és minél magasabban iskolázottabb valaki, annál pozitívabban tekint az EU-ra – és bár a férfiak körében több a pozitív vélemény, ezzel együtt több a negatív is, mint a nőknél, akik számára inkább semleges az unió.
Általánosságban milyen kép él önben az Európai Unióról? Kék: nagyon pozitív; türkiz: inkább pozitív; sárga: semleges; narancs: inkább negatív; lila: nagyon negatív – Forrás: Flash Eurobarometer

Nem meglepő módon Magyarországon átlag feletti az EU pozitív megítélése: itthon a válaszadók 60 százaléka tartja jónak az uniót, 25 százalék semleges a kérdésben, míg 15 százalékuk mondható euroszkeptikusnak.

Igaz, egy másik kérdésben a magyar válaszadók 28 százaléka jelölte azt, hogy bár EU-pártinak tartja magát, az unió működésével elégedetlen; 21 százalékuk pedig valamennyire szkeptikus az EU-val szemben, de megváltozna a véleménye, ha változást látna az unió működésében. A kérdésben a válaszadók többsége (43 százalék) így is elégedett az EU-val a mostani formájában, 4 százalékukat pedig még akkor sem lehetne meggyőzni az unióról, ha az más formában működne.
Ha a saját jövőnket nézzük, mi vagyunk Európa pesszimistái

Az Európai Unió megítélésével ellentétben az uniós polgárok – és főleg a magyarok – döntően negatívan látják, hogy merre mennek a dolgok a saját országukban. Míg uniós átlagban a válaszadók 48 százaléka volt elégedetlen azzal, merre tart a hazája,

itthon a megkérdezettek 64 százaléka jelölte azt, hogy rossz irányba mennek a dolgok Magyarországon, és csak 15 százalék jelölte az ellenkezőjét – 19 százalékuk pedig nem tudott dönteni a kérdésben.

Személyes életükkel pedig a magyarok a legkevésbé elégedettek az unióban: 23 százalékuk szerint megy jó irányba a sorsuk, 33 százalékuk rossznak látja a jövőjét, 40 százalékuk pedig nem tudta eldönteni.

Hogy érzi, személyesen milyen irányba halad az élete?

Egy nullától tízig terjedő emelkedő skálán a magyarok 5,8-asra értékelték azt, mennyire aggódnak a koronavírus-járvány óta a pénzügyi helyzetük miatt. Eszerint ugyan jobban aggódunk az uniós átlagnál (5,3), de nagyjából így is a középmezőnyben vagyunk a stabilan nyugodt svédek (3,7) és a rettegő görögök (7,0) között.

Végül felmérték azt is, hogy a megkérdezettek mit gondolnak a koronavírus elleni védőoltásokról: az oltási programokkal kapcsolatban átlagban valamivel többen elégedettebbek a nemzeti kormányok intézkedéseivel, mint az uniós vakcinaprogrammal. Itthon viszont pont fordítva, 49 százalék elégedett az EU lépéseivel, és csak 40 százalék a magyar kormányéval.

Az uniós polgárok nagy többsége egyetért az uniós Covid-igazolvány bevezetésével, és azzal is, hogy sokat köszönhetnek az EU-nak a vakcinák beszerzésével kapcsolatban. Itthon is hasonló eredményre jutott a kutatás: a magyarok 59 százaléka ért egyet azzal, hogy az uniónak nagy szerepe volt a vakcinabeszerzésben, és csak 24 százalék ért egyet azzal, hogy az EU nélkül ez jobban ment volna.

Mennyire ért egyet a következő kijelentéssel: „Mindenkinek be kell oltatnia magát a koronavírus ellen, ez állampolgári kötelesség”?

A válaszadók többsége szerint az oltások előnyei felülírják annak kockázatait (az EU27-ek átlagában 72 százalék ért egyet ezzel). Azzal kapcsolatban viszont már vegyes a kép, hogy kötelessége lenne-e mindenkinek beoltatni magát: bár az uniós polgárok 67 százaléka egyetért ezzel a kijelentéssel, Magyarországon csak a megkérdezettek 48 százaléka szerint kötelesség élni a védőoltás lehetőségével, 46 százalékuk szerint nem.
Ezt olvassa mindenki:
Máris megvan Völner Pál utódja - nem pihen a kormány 
Szijjártó szerint visszataszító amit az EU csinál: szerinte az uniós pénzek járnak, nem csak úgy ide pottyannak az égből 
A magánnyugdíjpénztár lenyúlása: tudtad? - a nyugdíjpénztári vagyon a Magyar Nemzeti Bank elszámolásaiban bukkant fel 
Gulyás megszólalt a Völner ügyről - elképesztő.... 
Elkepesztő nézettsége van az EU-s pénzből tákolt magyar bicikliútnak 
Kifizette a hitelt, mégis behajtót küldtek a magyar nyugdíjasra - reagált a tisztelt behajtócég is 
Tiszta rendszer: jelenleg tizenkét gyanúsított van – közülük nyolc végrehajtó és egy végrehajtó-helyettes 
A közmunkások teljesen ki vannak szolgáltatva a polgármestereknek - szavazatvásárlás 
Tarol az Orbánról készült régi videó - a kommentelők szerint szimpatikusan viselkedett 
Levél Orbánnak: az emberek ennél jóval több pénzt termelnek csak végül nem ők kapják meg, hanem a Völnerek meg a Mészárosok 
Cinikusan elmondta, hogy a Soros-elleni gyűlöletkampányt és hazugságokat ők találták ki - kitálalt Orbán titkos tanácsadója 
Ez itt egy geotermikus erőmű Mosonmagyaróváron, ami eddig 3 milliárd forint támogatást nyert el - reméljük külföldre nem jutnak el a képek.. 
Ez mindent visz - olyan beszólást kaptak ORbán Ráhelék, hogy a fal adja a másikat 
Migránsokkal riogat Orbán – közben 121 milliárdot fizetett ki a bevándorlóknak 
Követelik, hogy a sok esetben embereket megnyomorító végrehajtók kinevezése egyesével legyen megvizsgálva és addig is az összes eljárásuk legyen felfüggesztve 
Rajtunk röhög Európa: 200 millió forint tao-támogatással épült most kávézónak használják... 
Orbán: mi a magyar emberek szolgálatára és a magyar alkotmányra tettük le az esküt... 
Érdekes képsorok: nem akármit követelt Orbán egy 1999-es videóban 
Magyarországig érő pénzmosási botrány - budapesti bankszámlán 2 millió dollár befagyasztva 
Elképesztő: grafikonra tették mennyivel nőtt Orbán alatt a fizetése az állami vezetőknek - nem ezt ígérte... 
Nyilvánosan osztották ki Várkonyi Andreát - Aljas vagy, szemérmetlen, cinikus némber... 
Ki üvöltötte, hogy ruszkik, haza? Ki barátkozik Putyinnal? - összefoglalták Orbán pálfordulásait 
Európa egyik legjelentősebb lőszer- és robbanószer-gyára épül meg Magyarországon 
Már külföld is figyeli a világ legügyesebb gázszerelőjét - már négyszer gazdagabb, mint Mick Jagger 
Németh Szilárd kiakadt: Ezért akarnak térde kényszeríteni? Európa legsikeresebb országát? - az Unión kívül van élet 
Hivatalos: az EU legkorruptabb országa lettünk - elképesztő jelentés 
Nemzetközi botrány: A szlovákok törvénymódosítást kezdeményeznek Orbánék miatt - ilyen még nem volt 
Orbán legdurvább húzása: Törvénybe írják, mennyi pénzt kapnak a kormány alatt... 
Kamu programok, kamu beszélgetések, gyerekek és 44 milliós közpénz - elképesztő pazarlást lepleztek le 
Durva adatok: a magyar kormány lett a legdrágább, és a legköltségesebb az egész Európai Unióban 
Bokros Lajos egy nagyon erős képet tett közzé Orbánról 
A románok nekimentek az Orbán kormánynak - Magyarország felvásárolja Erdélyt 
Ugrás a lap tetejére
Hasznos információk
2018-2023. Minden jog fenntartva - ThehungarianTimes
THE TIMES
szerda Magyarország Budapest
 
Ön rábízná Orbánra az uniós támogatások elosztását? - érdekes válaszok születtek
A magyarok közel kétharmada szerint rossz irányba mennek a dolgok Magyarországon, 61 százalékuk szerint pedig a kormány nem bánna megbízható módon a helyreállítási alap forrásaival. Ez derül ki abból a Flash Eurobarometer-felmérésből, amit péntek reggel publikált az Európai Parlament.

Mint minden évben, úgy idén szeptemberben is évértékelő beszédet mond majd az Európai Parlament őszi nyitóülésén az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen. Ennek alkalmából több témakörben, így például a koronavírus-járvány kezeléséről és az oltások szükségességéről is megkérdezték az uniós polgárokat az Ipsos reprezentatív felmérésében. Az augusztus végi telefonos és online interjúkat az Európai Parlament megbízásából végezték el a 15 év feletti európai uniós polgárok körében.

Alacsony a bizalom a kormánnyal szemben

A felmérés szerint az uniós polgárok nagy többsége, 81 százalék egyetért azzal, hogy csak olyan országok kaphassanak uniós forrást, ahol betartják a jogállamiságot és a demokratikus elveket. Ezt az értéket itthon valamivel alacsonyabbra mérték, de így is a magyarok több mint háromnegyede (77 százalék) egyetértett a kijelentéssel. A kutatás alapján minden korcsoportban, iskolázottságtól függetlenül magas a többsége azoknak, akik jogállamisági kritériumhoz kötnék a kifizetéseket.
Egyetért-e azzal, hogy az Európai Unió csak a jogállamisági és a demokratikus elvek betartása esetén támogassa a tagállamokat? Kék: teljesen; türkiz: inkább igen; sárga: inkább nem; narancs: egyáltalán nem – Forrás: Flash Eurobarometer

Hasonlóan magas, 85 százalék azok aránya is, akik szerint az EU nemzetközi kapcsolataiban (legyen szó az Egyesült Államokról, Kínáról, Oroszországról vagy Törökországról) előtérbe kell helyezni az uniós alapértékeket – a jogállamiság és a demokrácia mellett az emberi jogok tiszteletét is.

Uniós átlagban a megkérdezettek közel kétharmada (60 százalék) egyetértett azzal, hogy a NextGenerationEU helyreállítási alap támogatásai kiutat jelenthetnek a koronavírus-járvány okozta válságból, és hogy a pénzügyi csomag forrásai segíthetnek felkészíteni a tagállamokat a jövő kihívásaira. Ebben a kérdésben a magyarok pozitívabban látják a mentőcsomag megítélését a 27-ek átlagánál: itthon 64 százalék látja úgy, hogy a helyreállítási alap Magyarország hasznára válik.

Igaz, a magyarok bizalma a kormányban igen alacsony: a felmérés szerint 28 százalékuk bízik abban, hogy a magyar kormány megbízhatóan fog bánni a helyreállítási alap forrásaival, 61 százalékuk viszont nem hisz ebben.

Mennyire ért egyet a következő kijelentéssel: „A kormányom megbízhatóan tudja hasznosítani a NextGenerationEU forrásait”? Kék: teljesen; türkiz: inkább igen; sárga: inkább nem; narancs: egyáltalán nem – Forrás: Flash Eurobarometer

Ennél már csak Szlovákiában (25 százalék) és Szlovéniában (24 százalék) alacsonyabb a kormányba vetett bizalom. Az viszont uniós szinten is elmondható, hogy az európaiak megosztottak a kérdésben: 44 százalék megbízik a nemzeti kormányban a forrásokkal való gazdálkodás kapcsán, 41 százalékuk viszont nem.

A kutatás szerint a legfontosabb, hogy átláthatóan költsék el a tagállamokban az uniós forrásokat – itthon a megkérdezettek 84 százaléka ért egyet ezzel. Emellett a magyarok 81 százaléka szerint be kell vonni az önkormányzatokat és a civil szereplőket is a felhasználási tervek kidolgozásába.
Jobban szeretik a magyarok az EU-t az uniós átlagnál

Míg a koronavírus-járvány harmadik hullámának lecsengése után a legtöbben a közegészségügyet jelölték meg a legfontosabb kezelendő témaként, most a klímaváltozást tartják az európaiak olyan prioritásnak, amivel foglalkoznia kellene az Európai Parlamentnek. Ezzel uniós átlagban a válaszadók 43 százaléka értett egyet, és Magyarországon is ezt jelölték meg legsürgetőbb témaként 42 százalékkal. Szintén sokakat foglalkoztat a szegénység leküzdésének kérdése (32 százalék az EU27-ek átlagában, 40 százalék itthon), a munkahelyteremtés, valamint a terrorizmus és a szervezett bűnözés elleni küzdelem (31-31 százalék uniós átlagban).

A kutatás felmérte azt is, milyen képük van a tagországok polgárainak az Európai Unióról – eszerint a megkérdezettek épphogy több mint felében él pozitív kép az európai integrációról (51 százalék), 27 százalékuk számára a kontinentális projekt inkább semleges, míg 19 százalékuk szemében egyenesen negatív. Általánosságban elmondható, hogy minél fiatalabb és minél magasabban iskolázottabb valaki, annál pozitívabban tekint az EU-ra – és bár a férfiak körében több a pozitív vélemény, ezzel együtt több a negatív is, mint a nőknél, akik számára inkább semleges az unió.
Általánosságban milyen kép él önben az Európai Unióról? Kék: nagyon pozitív; türkiz: inkább pozitív; sárga: semleges; narancs: inkább negatív; lila: nagyon negatív – Forrás: Flash Eurobarometer

Nem meglepő módon Magyarországon átlag feletti az EU pozitív megítélése: itthon a válaszadók 60 százaléka tartja jónak az uniót, 25 százalék semleges a kérdésben, míg 15 százalékuk mondható euroszkeptikusnak.

Igaz, egy másik kérdésben a magyar válaszadók 28 százaléka jelölte azt, hogy bár EU-pártinak tartja magát, az unió működésével elégedetlen; 21 százalékuk pedig valamennyire szkeptikus az EU-val szemben, de megváltozna a véleménye, ha változást látna az unió működésében. A kérdésben a válaszadók többsége (43 százalék) így is elégedett az EU-val a mostani formájában, 4 százalékukat pedig még akkor sem lehetne meggyőzni az unióról, ha az más formában működne.
Ha a saját jövőnket nézzük, mi vagyunk Európa pesszimistái

Az Európai Unió megítélésével ellentétben az uniós polgárok – és főleg a magyarok – döntően negatívan látják, hogy merre mennek a dolgok a saját országukban. Míg uniós átlagban a válaszadók 48 százaléka volt elégedetlen azzal, merre tart a hazája,

itthon a megkérdezettek 64 százaléka jelölte azt, hogy rossz irányba mennek a dolgok Magyarországon, és csak 15 százalék jelölte az ellenkezőjét – 19 százalékuk pedig nem tudott dönteni a kérdésben.

Személyes életükkel pedig a magyarok a legkevésbé elégedettek az unióban: 23 százalékuk szerint megy jó irányba a sorsuk, 33 százalékuk rossznak látja a jövőjét, 40 százalékuk pedig nem tudta eldönteni.

Hogy érzi, személyesen milyen irányba halad az élete?

Egy nullától tízig terjedő emelkedő skálán a magyarok 5,8-asra értékelték azt, mennyire aggódnak a koronavírus-járvány óta a pénzügyi helyzetük miatt. Eszerint ugyan jobban aggódunk az uniós átlagnál (5,3), de nagyjából így is a középmezőnyben vagyunk a stabilan nyugodt svédek (3,7) és a rettegő görögök (7,0) között.

Végül felmérték azt is, hogy a megkérdezettek mit gondolnak a koronavírus elleni védőoltásokról: az oltási programokkal kapcsolatban átlagban valamivel többen elégedettebbek a nemzeti kormányok intézkedéseivel, mint az uniós vakcinaprogrammal. Itthon viszont pont fordítva, 49 százalék elégedett az EU lépéseivel, és csak 40 százalék a magyar kormányéval.

Az uniós polgárok nagy többsége egyetért az uniós Covid-igazolvány bevezetésével, és azzal is, hogy sokat köszönhetnek az EU-nak a vakcinák beszerzésével kapcsolatban. Itthon is hasonló eredményre jutott a kutatás: a magyarok 59 százaléka ért egyet azzal, hogy az uniónak nagy szerepe volt a vakcinabeszerzésben, és csak 24 százalék ért egyet azzal, hogy az EU nélkül ez jobban ment volna.

Mennyire ért egyet a következő kijelentéssel: „Mindenkinek be kell oltatnia magát a koronavírus ellen, ez állampolgári kötelesség”?

A válaszadók többsége szerint az oltások előnyei felülírják annak kockázatait (az EU27-ek átlagában 72 százalék ért egyet ezzel). Azzal kapcsolatban viszont már vegyes a kép, hogy kötelessége lenne-e mindenkinek beoltatni magát: bár az uniós polgárok 67 százaléka egyetért ezzel a kijelentéssel, Magyarországon csak a megkérdezettek 48 százaléka szerint kötelesség élni a védőoltás lehetőségével, 46 százalékuk szerint nem.
Máris megvan Völner Pál utódja - nem pihen a kormány
Szijjártó szerint visszataszító amit az EU csinál: szerinte az uniós pénzek járnak, nem csak úgy ide pottyannak az égből
A magánnyugdíjpénztár lenyúlása: tudtad? - a nyugdíjpénztári vagyon a Magyar Nemzeti Bank elszámolásaiban bukkant fel
Gulyás megszólalt a Völner ügyről - elképesztő....
Elkepesztő nézettsége van az EU-s pénzből tákolt magyar bicikliútnak
Kifizette a hitelt, mégis behajtót küldtek a magyar nyugdíjasra - reagált a tisztelt behajtócég is
Tiszta rendszer: jelenleg tizenkét gyanúsított van – közülük nyolc végrehajtó és egy végrehajtó-helyettes
A közmunkások teljesen ki vannak szolgáltatva a polgármestereknek - szavazatvásárlás
Tarol az Orbánról készült régi videó - a kommentelők szerint szimpatikusan viselkedett
Levél Orbánnak: az emberek ennél jóval több pénzt termelnek csak végül nem ők kapják meg, hanem a Völnerek meg a Mészárosok
Cinikusan elmondta, hogy a Soros-elleni gyűlöletkampányt és hazugságokat ők találták ki - kitálalt Orbán titkos tanácsadója
Ez itt egy geotermikus erőmű Mosonmagyaróváron, ami eddig 3 milliárd forint támogatást nyert el - reméljük külföldre nem jutnak el a képek..
Ez mindent visz - olyan beszólást kaptak ORbán Ráhelék, hogy a fal adja a másikat
Migránsokkal riogat Orbán – közben 121 milliárdot fizetett ki a bevándorlóknak
Követelik, hogy a sok esetben embereket megnyomorító végrehajtók kinevezése egyesével legyen megvizsgálva és addig is az összes eljárásuk legyen felfüggesztve
Rajtunk röhög Európa: 200 millió forint tao-támogatással épült most kávézónak használják...
Orbán: mi a magyar emberek szolgálatára és a magyar alkotmányra tettük le az esküt...
Érdekes képsorok: nem akármit követelt Orbán egy 1999-es videóban
Magyarországig érő pénzmosási botrány - budapesti bankszámlán 2 millió dollár befagyasztva
Elképesztő: grafikonra tették mennyivel nőtt Orbán alatt a fizetése az állami vezetőknek - nem ezt ígérte...
Nyilvánosan osztották ki Várkonyi Andreát - Aljas vagy, szemérmetlen, cinikus némber...
Ki üvöltötte, hogy ruszkik, haza? Ki barátkozik Putyinnal? - összefoglalták Orbán pálfordulásait
Európa egyik legjelentősebb lőszer- és robbanószer-gyára épül meg Magyarországon
Már külföld is figyeli a világ legügyesebb gázszerelőjét - már négyszer gazdagabb, mint Mick Jagger
Németh Szilárd kiakadt: Ezért akarnak térde kényszeríteni? Európa legsikeresebb országát? - az Unión kívül van élet
Hivatalos: az EU legkorruptabb országa lettünk - elképesztő jelentés
Nemzetközi botrány: A szlovákok törvénymódosítást kezdeményeznek Orbánék miatt - ilyen még nem volt
Orbán legdurvább húzása: Törvénybe írják, mennyi pénzt kapnak a kormány alatt...
Kamu programok, kamu beszélgetések, gyerekek és 44 milliós közpénz - elképesztő pazarlást lepleztek le
Durva adatok: a magyar kormány lett a legdrágább, és a legköltségesebb az egész Európai Unióban
Bokros Lajos egy nagyon erős képet tett közzé Orbánról
A románok nekimentek az Orbán kormánynak - Magyarország felvásárolja Erdélyt
Kikerült Orbán Viktor és Fásy Ádám magánlevelezése
Kitört a Tarlós botrány: egy érvénytelen ajánlatot hirdetett nyertesnek - jogerős ítélet
Holland közszolgálati TV: hogyan lesz valakiből Magyarországon közellenség...
Szijjártó emberére akadt: ki kell adnia a titkosított kínai hitelszerződést
Kitört az EU-s lista botrány: Uniós támogatást vettek fel a fideszes fejesek vendégházépítésre, majd beköltöztek
Jogerős ítélet szerint Handó Tünde egyértelműen visszaélt jogával
Tóth Gabi most keményen visszaszól a kommentelőknek? Nem akármire készül
Elképesztő látvány: óriási helyreigazítást tett közzé a kormánylap - valótlanul híreszteltük...
Rengetegen kifognak akadni ezen: Varga Judit oktatási központot adott át Szabadkán
A képen egy 28 férőhelyes bölcsődének kellene állnia 191 milliós EU-stámogatásból
Nemzetközi botrány: Orbán Viktort alázzák egy népszerű amerikai sorozatban - durva
Orbán Viktor uralkodóként gyakorolja a hatalmat - a legtöbb nyugati ország meg van döbbenve, miután a magyar ...
A Fidesz alapító tagja: Eljön még az idő, amikor a Fidesz-tagságot ki fogják satírozni az emberek az életrajzukból
Robbant a világ botrány: Négy magyar neve is előkerült az offshore vagyona miatt
Van itt pénz: újabb egymilliárdos költség került elő -sport, sport, sport.....
Újra belenézünk a politikusok zsebébe, de a sikkasztott pénzeket nem kell benne feltüntetni sajnos
Novák Katalin elhagyja az országot - nem akárki hívta meg az országába

Ugrás a lap tetejére
Hasznos információk
2018-2023. Minden jog fenntartva - ThehungarianTimes